Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Iată de unde poți cumpăra cel mai ieftin MacBook Pro 13 cu procesor Apple M1

MacBook Pro 13, M1, 8 GB RAM, 256 GB SSD, macOS Big Sur, doar 5498 lei acum

Apple a dat lovitura odată cu lansarea propriilor sale procesoare pe arhitectură ARM. Unul dintre cele mai accesibile și apreciate modele din gamă ar fi MacBook Pro 13, cu procesor M1. Azi l-am găsit la cel mai bun preț din România la PC Garage. Costă 5498 lei, vine cu 8 GB de memorie RAM și are un SSD de 256 GB. În urmă cu ceva timp nu se găsea sub 6000 lei și încă sunt retaileri care îl comercializează la astfel de sume conform Compari.ro.

MacBook Pro 13 (2020) se adresează în special creatorilor de conținut, programatorilor sau editorilor. Practic, este un model pentru „munca grea” ce aduce o autonomie generoasă și un display Retina excelent. Este și unul dintre ultimele modele lansate cu Touch Bar, comenzile rapide fiind amplasate în partea de deasupra tastaturii. De asemenea, vine cu Touch ID pentru deblocare, are difuzoare stereo și trei microfoane, pentru videoconferințe de calitate.

Laptopul disponibil aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene