🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Laptop Huawei MateBook X Pro la PREȚ EXCELENT azi (discount de peste 1500 lei)

Laptop business MateBook X Pro, ecran tactil, procesor de top = doar 5527 lei

A mai găsit un produs la super preț la evoMAG. E vorba despre laptopul business Huawei MateBook X Pro care costă 5527.99 lei azi. Este un preț EXCELENT, el fiind comercializat de către alți retaileri la sume de peste 7000 de lei chiar conform Compari.ro.

Pentru această sumă primiți un notebook cu ecran tactil, LTPS, de 13.9 inch, cu rezoluție 3K. El are la interior un procesor puternic și eficient din punct de vedere energetic, Intel Core i7-1165G7, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB. Grafica e asigurată de o placă video integrată Intel Iris Xe, iar notebook-ul vine cu difuzoare stereo și microfoane duale, fiind perfect pentru video-conferințe. Cântărește doar 1.33 kilograme, construcția e premium și vine cu Windows 10 ca sistem de operare. Suportă inclusiv upgrade gratuit la Windows 11. Există aici și un touchpad de dimensiuni generoase, tastatură iluminată și cititor de amprente.

Laptopul poate fi achiziționat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene