🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Laptop Lenovo IdeaPad 3, AMD Ryzen 3 3250U, 14 inch, 8 GB RAM + 256 GB SSD, la sub 1300 de lei

Lenovo IdeaPad 3, 8 GB RAM și SSD de 256 GB, costă doar 1291 lei azi la Altex

Altex a dat astzi startul Black Friday, iar cu aceast ocazie am găsit un laptop numai bun pentru elevi, poate chiar studenți. E vorba despre modelul LENOVO IdeaPad 3 14ADA05 care costă doar 1291 de lei. Vorbim aici despre o configurație mai potentă decât cele afișate pe Compari.ro, alți retaileri practicând chiar și prețuri mult mai mari.

Laptopul vine cu display LED, de 14 inch în diagonală și cu rezoluție Full HD. Este deci vorba despre un laptop compact și destul de ușor, la 1.6 kilograme. El are la interior un procesor Ryzen 3 3250U de la AMD, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Vine cu difuzoare stereo cu acustică Dolby Audio, are cameră de 0.3 MP în față pentru apeluri video și nu duce lipsă nici când vine vorba de conectivitate. Regăsim aici un port USB 2.0, HDMI, ieșire audio, două porturi USB 3.2 Type-A, dar și un cititor de carduri SD. Bateria are 35Wh, autonomia ajungând până la 7 ore și 50 de minute.

Laptopul este excelent pentru elevi, studenți, cei ce trebuie să realizeze diverse proiecte Office sau vor să își petreacă timpul liber navigând pe YouTube, Netflix, Facebook. Găsiți produsul aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene