🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Monitor LED portabil pentru fotografi la cel mai mic preţ, cu un cadou util

Oferta evoMAG: Monitor LED Portabil Dell 14" C1422H, Full HD la 1089 lei + router TP-Link Archer C6 cadou

Nu recomand des monitoare externe, dar în ultima vreme am văzut persoane folosind aşa ceva şi mi-am dat seama de utilitatea lor. Sunt bune pentru fotografi şi videografi care vor să îşi vadă munca pe un ecran mai mare şi au nevoie de un dispozitiv mai portabil decât un laptop spre exemplu. 

Am găsit un monitor extern Dell C1422H de 14 inch la evoMAG la cel mai mic preţ din România: 1089 lei. Dacă nu mă credeţi puteţi să vă uitaţi pe Compari.ro, unde jumătate din magazine au produsul pe la 1300 de lei. Partea şi mai bună e că vine cu două cadouri la evoMAG:

  • Router Wireless TP-Link Archer C6, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 4 Antene externe (Negru), care separat ar costa 135 lei
  • Cartela SIM PrePay Orange de 6 euro

Monitorul are diagonală de 14 inch, rezoluţie FHD, port USB-C şi timp de răspuns de 6 ms. Aduce luminozitate de 300 de nits, panoul este un IPS corect calibrat coloristic şi are un suport de înclinare între 10 şi 90 de grade. 

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 17-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu