🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

RESIGILATUL ZILEI #5: Laptop de nouă generație, ASUS VivoBook Pro 15 K3500PA, acum cu câteva sute de lei mai ieftin

Laptop cu display OLED, CPU Intel Core Gen 11, discount atractiv în versiune resigilată

Pentru seria noastră zilnică intitulată "RESIGILATUL ZILEI" am găsit astăzi un laptop ușor, business, de nouă generație de la ASUS. E Vorba despre modelul VivoBook Pro, dezvoltat special pentru creatorii de conținut. Sunt mai multe produse resigilate disponibile, cel mai ieftin costând 2699 lei, deși conform descrierii accesoriile prezintă zgârieturi. Vorbim însă de un discount de 600 lei, prețul de comercializare pentru un notebook nou fiind de 3299 lei și chiar mai mare în cazul altor retaileri conform Compari.ro.

Pentru această sumă primiți un laptop cu design modern, orientat spre productivitate și creativitate. Display-ul său este OLED, are rezoluție Full HD și măsoară 15.6 inch în diagonală. Este fabricat din plastic și aluminiu, cântărește 1.65 kilograme și aduce un senzor pentru amprente integrat în butonul on/off și tastatură iluminată. Bateria sa are 3 celule (50Wh) și se încarcă foarte rapid, la 65W. 

Când vine vorba de hardware regăsim aici un procesor puternic, de nouă generație, Intel Core i5-11300H, 8 GB de memorie RAM și grafică integratăIntel Iris Xe. SSD-ul are 512 GB și avem aici și difuzoare stereo cu acustică Harman Kardon. Pe partea de conectivitate avem două porturi USB 2.0, un port HDMI, jack de 3.5 mm, un USB 3.2 Type-A, dar și Thunderbolt și slot pentru cardurile microSD. 

Este un dispozitiv inedit pentru fotografi, vloggeri și creatori de conținut. Puteți comanda laptopul în versiune resigilată de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 15-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene