Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

RESIGILATUL ZILEI #87: Laptop de gaming Lenovo IdeaPad 3 15IHU6, doar 2799 lei azi

Laptop de gaming cu specificații excelente la preț bun în variantă resigilată

Cauți un laptop de gaming? S-ar putea să îți placă modelul Lenovo IdeaPad 3 15IHU6 în variantă resigilată pentru că azi costă doar 2799 lei la eMAG. Unul nou s-ar vinde pentru cel puțin 3498 lei conform Compari.ro. Primește un notebook cu display de 15.6 inch, Full HD, cu urme fine de utilizare. El are 8 GB de memorie RAM DDR4, dar permite upgrade la 16 GB, un SSD rapid de 512 GB și un procesor puternic Intel Core i5-11300H.

Nu uităm de placa video, cea ma importantă componentă în cazul unui asemenea laptop de gaming - NVIDIA GTX 1650 (4 GB). Vă permite să jucați jocuri multiplayer alături de prieteni, dar și alte titluri AAA pe detalii medii-high. Vine cu difuzoare stereo, microfoane duale, conectivitate WiFi 6 și o mulțime de porturi la pachet.

Găsești laptopul aici!

Îi mulțumim lui Rapha pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene