Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

RESIGILATUL ZILEI #92: Azi poți cumpăra MacBook Pro 13 (cu CPU M1) pentru doar 4900 lei!

Codul „resigilate” îți aduce 10% extra-discount direct în aplicația mobilă

Dacă urmăreai un MacBook Pro 13 cu procesor M1, s-ar putea să îți placă o variantă resigilată cu urme fine de utilizare întrucât acesta ajunge azi la doar 4904 după aplicarea codului „resigilate” pentru 10% extra-discount. Unul nou s-ar vinde pentru cel puțin 5498 lei, doar că mulți retaileri îl listează la sume apropiate de 6000 lei chiar, conform Compari.ro.

MacBook Pro 13 (2020) se adresează în special creatorilor de conținut, programatorilor sau editorilor. Practic, este un model pentru „munca grea” ce aduce o autonomie generoasă și un display Retina excelent. Este și unul dintre ultimele modele lansate cu Touch Bar, comenzile rapide fiind amplasate în partea de deasupra tastaturii.

De asemenea, vine cu Touch ID pentru deblocare, are difuzoare stereo și trei microfoane, pentru videoconferințe de calitate. Vine însă doar cu două porturi Thunderbolt 3 și un jack de 3.5 mm pentru căști. Astfel, dacă îl comandați resigilat la un preț mai mic, merită să luați și un hub USB pentru acesta.

Găsiți MacBook-ul aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 17-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Preț după aplicarea codului „resigilate” în aplicația eMAG


Autor: Mihai Arsene