🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

CHARME Comodă TV 2 uși, 1 sertar cu reducere de Black Friday

Oferta Black Friday 2021 la Mobexpert 20% reducere la CHARME Comodă TV 2 uși, 1 sertar

Ai un televizor 4K proaspăt cumpărat? Eventual şi un PS5 sau Xbox Series X? Nu ar strica să iei şi o comodă, mai ales ca Mobexpert are reduceri de Black Friday. Am găsit spre exemplu o comodă Charme TV cu 2 uşi şi 1 sertar la 898 lei

Iată descrierea produsului:

Comodă tv, 2 uși, 1 sertar Charme. Realizată în stil clasic, plină de rafinament și eleganță, gama Charme are o estetică deosebită prin liniile sale feminine și se adaptează oricărui ambient, disponibilă pe finisaj alb sau cireș. Varietatea pieselor vă va ajuta să alegeți cea mai bună variantă care se potrivește în amenajarea interiorului dorit. Aceasta este construită din materiale calitative, cu rezistență îndelungată, finisajul alb structurat aducând un plus de finețe mobilierului. În interiorul celor 2 dulapuri prevăzute cu polițe, precum și în cadrul sertarului, puteți stoca lucrurile și obiectele preferate. De asemenea, mânerele din metal strălucesc și se îmbină excelent cu întreaga piesă de mobilier.

Dimensiuni: L. 164 x l. 37 x H. 64 cm.
Material: panouri aglomerate din lemn, MDF.
Culoare: alb.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu