🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Fotoliu Relaxare tapiţat cu stofa + Taburet Jefferson Gri la oferta la Somproduct.ro

Oferta Somproduct.ro Black Friday 2021: Cod reducere "BLACK20" la fotoliu Relaxare tapiţat cu stofa + Taburet Jefferson Gri la 832 de lei

Somproduct.ro este un site care mi-a sărit în ochi pe Facebook după ce am văzut o reclamă la un recipient pentru ţinut bananele şi alte traznai. Au totuşi oferte atractive la mobilă, vase de bucătărie şi multe altele. M-am oprit asupra acestui "Fotoliu Relaxare tapiţat cu stofa + Taburet Jefferson Gri" care în general costă 1039 de lei, dar acum costă 832 lei dacă aplicaţi codul "BLACK20".

Produsul provine din Polonia, este fabricat din spumă poliuretanică şi poate fi asamblat în 20 de minute. Cântăreşte 30 de kilograme şi are finisaj din stofa la suprafaţă. E gândit pentru living, are design modern şi mecanism recliner. Este şi rotativ şi vine cu taburet pentru a vă relaxa picioarele şi a le ridica, lucru bun pentru circulaţia sângelui. 

Combina eleganta cu confortul. Îl găsiţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu