🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Scaun de birou ergonomic Kring pentru o postură mai sănătoasă, acum cu reducere

Oferta eMAG 20 ani: Scaun de birou ergonomic Kring Fit, Mesh Negru sub 200 lei cu cod "eMAG20ani"

Pentru mulţi dintre noi pandemia a adus automat şi mult mai multe ore petrecute între 4 pereţi, sedentarism şi stat în faţa calculatorului. Asta dăunează grav spatelui, posturii, vertebrelor şi e vital e să avem un scaun ergonomic. Azi am găsit unul de la Kring la preţ bun la eMAG, sub 200 lei.

Preţul de bază este de 249 de lei, dar dacă intraţi în aplicaţia eMAG de pe telefon şi adăugaţi codul promo "eMAG20ani" primiţi 20% reducere. Puteţi alege o sumedenie de variante de culoare, de la roşu, la verde, mov, combinaţii între negru şi roşu, negru şi maron şi altele. Cu 1744 de recenzii şi 4.19 steluţe din 5 eu zic că vă puteţi documenta pe îndelete înainte de achiziţie. 

Spătarul scaunului de birou Kring Fit, realizat din mesh şi PU urmează curbura naturală a coloanei vertebrale pentru a oferi suportul optim. Tapiţeria din mesh a şezutului asigura circulaţia aerului pentru a preveni supraîncălzirea, iar interiorul  executat din elemente stratificare este umplut cu un strat de spumă de 5 cm, asigurând confort pe durata întregii zile de lucru. Mecanismul cu sistem hidraulic permite reglarea în înălţime (49-59 cm) a şezutului pentru o poziţie cât mai ergonomica la birou. Maneta pentru ajustarea înălţimii se afla la îndemână, sub şezutul scaunului. Pistonul pneumatic este suficient de puternic pentru a acţiona mecanismul de reglare fără niciun efort din partea ta.

Produsul îl găsiţi aici, iar aici aveţi alte oferte speciale cu ocazia aniversării eMAG 20 ani.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 07-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Radu