Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Ochelari de soare cu funcții smart, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, acum la doar 779 lei

Cel mai bun preț din România pentru ochelarii smart HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Suntem abia la început de februarie, dar Soarele e sus pe cer, fiind vreme de ochelari de soare. O pereche foarte interesantă e disponibilă acum la Altex. E vorba despre HUAWEI X Gentle Monster Eyewhere II, o pereche de ochelari de soare cu funcții smart care coboară la aproape jumătate din prețul lor de la lansare, costând 779.90 lei. Evident, vorbim despre cel mai bun preț din România conform Compari.ro, existând retaileri care comercializează același produs pentru sume de peste 1300 lei.

Ei sosesc cu un design cool și sunt potriviți indiferent de fizionomia feței purtătorului. Cântăresc 216 grame, au parte de o construcție ergonomică și aduc funcții inteligente, conectându-se la smartphone-uri pentru a reda muzică sau a realiza apeluri. Se conectează prin Bluetooth 5.2 și oferă control tactil, cu posibilitatea de a personaliza comenzile rapide.

Găsiți ochelarii HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II aici!

Mulțumim lui Rapha pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 08-02-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene