Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Ochelari inteligenţi cu control vocal, difuzoare cu surround la preţ de cazare la munte

Oferta eMAG: Ochelari Inteligenţi cu Bluetooth 5.1 Mutrics, Orange, Unisex, Control Siri, lentile polarizate la 413 lei

Tot mai multe companii au scos ochelari inteligenţi, de la Facebok şi Ray-Ban la Huawei şi Gentle Monster, plus Apple dacă ne luăm după scăpări. Dar în general aceste produse sar bine de 1000 de lei. Azi am găsit ochelari inteligenţi Mutrics la suma de doar 413 lei la eMAG.

Perechea aceasta are lentile polarizate şi un corp portocaliu cool pentru puştani. Rezistă la transpiraţie, având certificare IP55 şi oferă control vocal prin Siri şi Google Assistant. Oferă sunet cu surround şi suport Bluetooth 5.1 pentru conectarea la telefon. Ochelarii Mutrics sunt echipaţi cu sistem virtual de sunet surround 5.1. Cavitatea sonoră specială şi cele 2 micro difuzoare modulare vă oferă o experienţă captivantă.

Cu ajutorul microfonului încorporat şi celor 3 butoane plasate pe rama, puteţi controla totul, puteţi prelua apeluri telefonice sau puteţi accesa Siri sau Google Assistant. Mutrics sunt echipaţi cu lentile UV 400, ce pot filtra razele UVA şi UVB. În cutie se afla şi etui şi laveta pentru curăţare. 

Găsiţi produsul AICI

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-01-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu Iorga