🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Best Value, magazinul Duty Free din aeroport pregăteşte propriul Black Friday 2021

Black Friday 2021 la magazinul de parfurmuri şi cosmetice Best Value, plus tombola

Oricine a trecut prin aeroportul Henry Coandă din Bucureşti s-a oprit macat preţ de câteva clipe la magazinul Duty Free din aeroport, Best Value. Aici se găsesc parfumuri, machiaj, produse de îngrijire a pielii, genţi, accesorii, băuturi, produse de fashion şi jucării. Acum aflăm că Best Value va ţine şi propriul Black Friday 2021

Iată ce promite compania:

Pe 12 noiembrie, de Cosmic Black Friday, Captain Cyborg 2.1 teleportează mii de produse premium de la brandurile tale preferate şi colonizează planetă cu cele mai bune preţuri din an:
până la -60% la peste 8000 de produse.

Lansează-ţi dorinţele în Univers şi Captain Cyborg 2.1 ţi le îndeplineşte. 

✓ Înscrie-te cu adresa de mail în formularul de mai sus până pe 11 noiembrie* ca să fii primul la start de Cosmic Black Friday!
Înscrierea în campanie reprezintă şi acordul de a te abona la newsletterele BestValue.

✓ Ai acces fără bilet de avion. Trebuie doar să ai un cont confirmat.  

✓ Eşti înscris automat la tombola „Win your Wishlist!”** Poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 10 premii: produse din Wishlistul tău în valoare de 200 euro.

✓ Zilnic, până pe 11 noiembrie inclusiv, afli produsele star cu reduceri cosmice de Black Friday. Adaugă-le în Wishlist înaintea tuturor, iar în cea mai aşteptată vineri din an doar le comanzi rapid, până nu se epuizează stocul.

✓ Orice comandă de Black Friday, indiferent de valoarea ei, îţi aduce un voucher cadou de -20%, pe care îl vei putea folosi la shopping pentru cadourile de sărbători.

Tombola Cosmică:

Pregăteşte-ţi lista de dorinţe pentru Black Friday. Până pe 11 noiembrie, adaugă-ţi cât mai multe produse preferate în Wishlist şi te înscrii automat la tombola „Win your Wishlist!”**. Poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 10 premii: produse din Wishlistul tău în valoare de 200 euro. 

Ai astfel Wishlistul pregătit şi pentru tombola, şi pentru Black Friday. În cea mai aşteptată vineri din an este esenţial să comanzi rapid, până nu se epuizează stocul: doar adaugi în coş tot ce-ţi doreşti direct din Wishlist şi plasezi comandă în câteva secunde. 

Iar dacă nu reuşeşti să comanzi toate favoritele de Black Friday, Captain Cyborg 2.1 îţi oferă şansa apoi să le câştigi. 

De aceea, e important să-ţi adaugi cât mai multe preferate în Wishlist!

Mai multe detalii aveţi aici.


 


Autor: Radu