🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

IDEE CADOU: Apă de parfum AZZARO THE MOST WANTED 100ml cu 15% extra reducere pe Notino

IDEE CADOU: Parfumul AZZARO THE MOST WANTED 100ml la super preț

Astăzi cei de la Notino vin cu o surpriză de Crăciun și anume 15% extra reducere la orice produs de pe site-ul lor. Parfumurile se află desigur în centrul atenției, iar unul pe care îl urmăresc eu de multă vreme și care se poate dovedi o idee bună pentru un cadou pentru persoana iubită este acest AZZARO THE MOST WANTED.

azzaro

Vorbim despre o compoziție apă de parfum intensă, lansată în 2021 și descris drept un parfum fougere, cu tonuri lemnoase și orientale. Vine într-o sticlă superbă care imită un încărcător de revolver și are tonuri dulce și picante de cardamon care se îmbină armonios cu acordurile de caramel topit și lemnul ambrat.

Folosind codul promo 15notino primești 15% extra reducere și parfumul ajunge să coste doar 261 lei în varianta de 100 ml (redus de la 307 lei). Există și varianta de 50ml pentru care vei plăti numai 226 lei (redus de la 266 lei).

POȚI COMANDA DE AICI

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 09-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu