🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Oriflame Possess The Secret Man, un nume de parfum provocator

Cu 48% mai ieftin decât prețul inițial

Nu trebuie să fii expert în parfumuri sau un Don Juan să-ți dai seama când se ivește o oportunitate. Acest lucru, dar și faptul că parfumul poartă celebrul nume Oriflame, e garanția că dacă îl cumpărăm, primim ceva de calitate. Oriflame Possess The Secret Man este acum la un preț cu aproape jumătate mai mic decât la apariția pe piață.

Oriflame Possess The Secret Man

Iată cum este acesta descris de către producător:

”Extraordinara aromă orientală, de ferigă Possess The Secret Man, lansată de marca populară suedeză Oriflame, a fost creată pentru bărbații care sunt în stare să cucerească lumea și inima femeii pe care o iubesc.

Determinarea, încrederea și perseverența, abilitatea de a păstra calmul și de a lua decizii corecte chiar și în condiții extreme, plus un farmec imens. Bărbatul cu un astfel de calități atrage cu ușurință atenția femeii și obține victorie după victorie. Acesta este inspirat de legenda zeului tunetului și al furtunilor Torah, un titan, unul dintre fiii zeului suprem Odin.

Parfumerul francez Elise Ben a interpretat acest mit scandinav antic, folosind absintul și grapefruitul pentru notele inițiale. Un contrast atât de interesant al modulațiilor înfocate și proaspete asociat cu setea de adrenalină și cu capacitatea de a oferi căldură sufletească.

Această temă veșnică a contradicțiilor naturii masculine continuă în "inima" parfumului, reprezentată prin acorduri expresive de portocală, sare și salvie. Poziția finală a Possess The Secret Man este plină de pasaje lemnoase nobile și senzuale.”

Costă doar 67,73 lei azi și vine la acest low de la cota de 130 lei (data lansării).


Autor: Ervin