🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Black Friday și pe Glovo în perioada 12-28 noiembrie, cu reduceri pentru sute de produse

De mâine 12 noiembrie, reduceri de Black Friday și pe Glovo

Și Glovo ne-a pregătit o campanie promo de Black Friday, organizată în perioada 12-28 noiembrie, cu reduceri pentru sute de produse ale partenerilor. Discount-urile ajung până la 50% și vor fi afișate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

Partenerii Glovo promit reduceri semnificative, la diverse produse care se regăsesc în aplicație, astfel:

 

  • evoMAG - reduceri de 15% la peste 340 de produse listate în aplicația Glovo în perioada 12-28 noiembrie. Selecția de produse evoMAG din cadrul platformei include accesorii telefoane, soluții mobile, dispozitive de întreținere și monitorizare, componente PC și de gaming, accesorii de laptop, accesorii TV, periuțe de dinți electrice și aparate de tuns și ras, epilatoare, produse de styling (plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr, perii rotative), aparate de gătit și alte ajutoare pentru bucătărie, produse de igienă și sănătate, precum și multe altele.
  • English Home - reduceri de 50% la peste 330 de produse listate în aplicație în perioada 26-28 noiembrie. Printre acestea se numără accesorii pentru dormitor, living, veselă sau cutii de depozitare pentru bucătărie, produse pentru baie, cosmetice, precum și produse pentru copii.
  • Diverta - reduceri de 20% la peste 170 de rechizite, precum și cărți de ficțiune, non-ficțiune sau pentru copii listate în aplicația Glovo în perioada 12-28 noiembrie.
  • Yves Rocher - reduceri de până la 40% la o gamă largă de produse listate în aplicație în perioada 12-15 noiembrie. Printre cele 50 de produse înscrise în campania de Black Friday se numără seturi cadou de îngrijire a corpului, produse pentru baie și duș, produse de îngrijire a tenului și parfumuri.
  • Xpert Beauty - reduceri de 15% la toate produsele care se regăsesc în aplicație în perioada 26-28 noiembrie, printre care menționăm accesorii pentru păr și machiaj, produse de îngrijire și styling, diverse produse cosmetice.

De asemenea, printre partenerii care vor avea produse la reducere în campania Glovo de Black Friday din acest an se regăsesc și Cărturești (cu reduceri de 30% la 18 cărți listate în platformă), Crama de Vinuri Vrâncene (reduceri de 30% la 10 produse listate în aplicație), Raftul cu Băuturi (cu discount-uri de 10% la cinci produse listate în aplicație), Vinexpert Cadouri (reduceri de 40% la 10 produse listate în aplicație) și Vinexpert Vinuri și Spirtoase (15% reducere la șapte produse din platformă).

Glovo


Autor: Claudiu