🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

DualStore va da startul campaniei de Black Friday pe 12 noiembrie; Se pregătesc reduceri de până la 90%

Black Friday la DualStore

Un alt retailer ce va organiza Black Friday în acest an este DualStore. Aflăm că această campanie va fi organizată în perioada 12 - 14 noiembrie 2021 și ne așteaptă reduceri pe bune, cu discount-uri de până la 90%. Retailerul comercializează produse electronice precum telefoane mobile, tablete, Smart TV-uri cu Android, căști și alte gadget-uri. De asemenea, aflăm că se află în dezvoltare și o aplicație mobilă care ar urma să fie disponibilă până pe 12 noiembrie în App Store, Google Play și AppGallery

Totodată, retailerul va dezvălui zilnic câte un produs vedetă ce va fi disponibil în campania Black Friday 2021 pe pagina sa de Facebook. Primul produs anunțat este astfel smartwatch-ul iSEN Watch i8 care se comercializează momentan la suma de 149 de lei. El vine cu display IPS de 1.7 inch, are parte de protecție IP67 împotriva apei și se conectează la smartphone-uri cu iOS sau Android prin Bluetooth 5.0. Autonomia sa este de 10 zile și poate măsura ritmul cardiac non-stop. El vine și cu pedometru, oximetru, funcție pentru monitorizarea somnul și poate afișa notificări facil. De asemenea, are parte și de o mulțime de moduri pentru sport. 

Cu acestea spuse, noi vom fi aici în perioada 12 - 14 noiembrie 2021 și vom face eforturile necesare pentru a vă oferi cele mai bune ponturi legate de reducerile pregătite de către DualStore cu ocazia Black Friday 2021!

Îi mulțumim pentru pont lui Nicolae Minga!


Autor: Mihai Arsene