🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Noul Samsung Galaxy A52s 5G + căștile wireless Galaxy Buds2 într-un pachet promo atractiv, la sub 1700 de lei!

Galaxy A52s la preț excelent + noile căști Galaxy Buds2 ca bonus

Printre cele mai noi smartphone-uri midrange din portofoliul Samsung îl avem pe Galaxy A52s 5G. El poate fi achiziționat acum sub forma unui pachet promo atractiv care vă aduce și căștile Galaxy Buds2 ca bonus, la suma de 1679 de lei. Vobim despre un preț excelent, alți retaileri comercializând doar smartphone-ul la sume ce încep de la 1792 lei, conform Compari.ro.

Samsung Galaxy A52s 5G este un smartphone super high midrange veritabil. El vine cu display Super AMOLED de 6.5 inch, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+. Este perfect pentru gameri, dar și pentru pasionații de selfie-uri, sosind cu o cameră principală de 32 MP care filmează 4K. Are difuzoare stereo, certificare IP67, 6 GB de memorie RAM și un procesor puternic, Snapdragon 778G 5G. Bateria este o unitate de 4500 mAh, se încarcă la 25W, iar în spate regăsim un setup de camere quad. Vine cu senzor principal de 64 MP cu OIS, senzor ultrawide de 12 MP + alte două camere de 5 MP (Macro și Bokeh).

Deși telefonul are jack de 3.5 mm, veți primi la pachet și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds2. Le-am folosit și eu pentru câteva zile și pot spune că sunt foarte confortabile și livrează un sunet echilibrat, cu mult bas. Ele aduc o autonomie generoasă, de până la 28 de ore și vin cu ANC, pentru anularea eficientă a zgomotelor de fundal.

Este un pachet excelent și avantajos, mai ales pentru pasionații de jocuri și muzică. Puteți comanda bundle-ul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene