🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro - Avem o tonă de cadouri de dat înainte de Black Friday

Giveaway

Poate că termometrele din supermarket-uri nu indică asta, dar febra Black Friday 2021 a început să fie prezentă în rândul tuturor, asta mai ales astăzi când am aflat că apogeul evenimentului de shopping va fi pe data de 12 noiembrie atunci când eMAG va organiza ediția proprie BF timp de o zi. În pregătirea bugetului pentru achizițiile din acest an și setarea de "ținte" noi venim cu o super veste pentru voi. Pornim astăzi un maraton de giveaway chiar înainte de Black Friday 2021, iar pe lista de premii vor fi căști, boxe portabile, ceasuri, alte gadget-uri, și nu în ultimul rând telefoane. Țin să menționez faptul că această inițiativă etichetată sugestiv #RushToBFro nu se rezumă doar la perioada de înainte de Black Friday și va fi un #giveaway cu caracter permanent. 

Pentru a participa trebuie doar să dai Like paginii de Facebook @BFpunctRo, sau să accepți notificările din browser și asta NU E OBLIGATORIU, dar ajută! La ce? Păi să fii primul care revendică premiul în comentarii pe site! :) Primul comentariu ia cadoul! Noi vom trimite notificare prin browser, imediat ce publicăm articolul cu premiul, iar la un moment distanță dăm și share pe pagina de Facebook BF.ro. Pentru a păstra spiritul democratic, aveți dreptul la un singur cadou câștigat într-un interval de 30 de zile.

Iată condițiile de participare:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Xiaomi Buds 3 Pro”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului trebuie să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul nu mai are dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Așteptăm feedback de la voi în zona de comentarii dacă ați primit notificarea în browser pentru această postare! Mult noroc și vă așteptăm la giveaway #RushToBFro

Rush to BF.ro


Autor: Ervin