🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

TOT CE AM GĂSIT AZI SUB 120 DE LEI #1: LEGO sub 60 lei(!), brad artificial și rucsac waterproof

TOT CE AM GĂSIT AZI SUB 120 DE LEI: LEGO, BRAD ARTIFICIAL ȘI RUCSAC WATERPROOF

Pornim astăzi un serial care cu siguranță vă va atrage atenția și anume TOT CE AM GĂSIT SUB 120 DE LEI. Astăzi pe 17 noiembrie sunt destul de multe lucruri interesante pe care le poți achiziționa pentru o sumă de sub acest prag, printre care un set LEGO numai bun de pus sub brad, un rucsac waterproof dar și un brad artificial pe care îl poți cumpăra de pe acum pentru a fi pregătit de sărbători.

LEGO City: Arest pe autostradă

LEGO

Dacă vrei să cumperi de pe acum cadouri pentru cei mici, ai putea începe cu LEGO City: Arest pe autostradă. Acest set destinat copiilor de peste 5 ani, are 185 piese și azi poate fi găsit la Altex la prețul minim de doar 55,79 lei. (cel mai mic preț conform compari.ro: 64 lei)

Rucsac waterproof pentru laptop

Rucsac

Pentru doar 99 lei îți poți achiziționa și un rucsac waterproof pentru laptop, unul roșiatic care permite transportul de laptop-uri de până la 15.6 inch. Are și port USB pentru a încărca telefonul având o baterie externă conectată în rucsac.

Brad artificial 

Brad

De asemenea, în cazul în care vrei să te pregătești de acum pentru Crăciun îți poți cumpăra un brad artificial din PVC, cu suport din plastic și înălțime de 210 cm. Prețul său este de 99,99 lei la eMAG.

Alte recomandări de produse sub 120 de lei:

  • Portofel din piele ecologica cu aspect texturat: 14,99 lei
  • Coroniță pentru Crăciun Kring, 35 cm: 79,99 lei
  • Fular cu margini franjurate: 12,99 lei
  • Mânuși GUESS cu aplicație logo: 119,99 lei
  • Căști audio On-Ear JBL Tune 500: 109,99 lei

Autor: Claudiu