🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Black Friday continuă la Spy Shop – îți poți securiza casa la prețuri destul de mici

Îți poți securiza casa la prețuri destul de mici prin promoția de Black Friday Spy Shop

Reducerile majore la produse pentru securitatea casei și nu numai, continuă și astăzi la Spy Shop. S-au refăcut stocurile, s-au adăugat produse noi și te așteaptă să dai scroll printre oferte.

Vei găsi multe camere de supraveghere (pe cablu, smart și wireless), sisteme de alarmă antiefracție pe cablu și wireless, automatizări pentru porți, videointerfoane smart, sonerii wireless, camere auto și o groază de alte gadget-uri.

Câteva dintre produsele care îți vor atrage atenția:

Reducerile de Black Friday la Spy Shop vor fi și mâine, 14 noiembrie, dar e bine să te grăbești și să iei produsele de care ai nevoie pentru că stocurile se epuizează repede.

Spy Shop este unul dintre principali importatori si distribuitori de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B, instalatori și distribuitori.

Black Friday continuă la Spy Shop – îți poți securiza casa la prețuri destul de mici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 13-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin