Clicky

Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

Ai eMAG Genius? Luna asta nu mai plătești taxa de livrare pentru comenzile TAZZ

Luna mai vine cu 0 taxe de livrare TAZZ dacă ai eMAG Genius

Sunt sigur că știți cu toții ce este eMAG Genius, dar dacă veți nevoie de o reîmprospătare a memoriei - acesta este un serviciu care îți oferă transpor gratuit la easybox pentru produsele livrate de eMAG și partenerii din Marketplace, indiferent de valoare comenzii, transport gratuit prin curier pentru comenzile livrate de eMAG, în valoare de peste 100 lei, beneficii extra, livrare a doua zi și retur în 60 de zile.

eMAG Genius

Un abonament pe 12 luni costă 99 lei, iar așa cum specificam și mai sus, apar și beneficii extra precum cel de azi. Așa cum spune și titlul postării de față, toată luna mai ai livrare gratuită la comenzile TAZZ de minimum 49 lei, din categoria restaurante, asta dacă ai abonamentul eMAG Genius activ.

Dacă ești genul care comandă des mâncare, o să economisești sume importante, pentru că de obicei taxele încep de la 4.99 lei la livrările TAZZ și ajung la 17.99 lei chiar pentru unele restaurante, sau poate peste acest prag. Cu 10 comenzi date în luna mai la o taxă de livrare de 4.99 lei deja ai economisit 50 de lei.

Detalii extra despre livrarea gratuită TAZZ găsești aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 06-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu Sima