Clicky

Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

eMAG Genius include de azi și platformele Tazz, FashionDays și Freshful; Oferte speciale și transport gratuit

Tazz, FashionDays și Freshfull, de azi în eMAG Genius

Începând de astăzi familia eMAG Genius se extinde, astfel că vei avea parte de beneficiile deja cunoscute și pentru platformele Tazz, FashionDays și Freshful. Ce înseamnă asta? Transport gratuit la easybox pentru produsele FashionDays și livrare gratuită pentru comenzile de minim 200 lei în intervalele marcate Genius pentru Freshful.

Genius

Pentru Tazz ai livrare gratuită la comenzile de minim 50 de lei plasate la restaurantele marcate Genius. De asemenea, revenind la FashionDays, aici apare și returul în 60 de zile, livrare prioritară, banii înapoi instant la retur și extra reduceri. 

Genius

De exemplu, acum ai 10% extra reducere doar cu Genius pe Fashion Days la produse Armani Exchange, BOSS, EA7, Liu Jo&more. Nu în ultimul rând, în contul Genius poți adăuga un membru al familiei gratuit în abonamentul tău.

Te poți abona la Genius de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 15-06-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu Sima