Clicky

Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

Vodafone îți dă cadou un Smart TV de 105 cm la contractarea pachetului TV Complet + Net 500 (20 euro lunar)

Smart TV cadou la contractarea pachetului Vodafone TV Complet + Net 500

Până pe 29 iunie mai ai șansa să pui mâna pe o super ofertă de la Vodafone. Astfel, la contractarea pachetului Vodafone TV Complet + Net 500, primești cadou televizorul Smart TV Allview de 105 cm (Full HD). Pachetul de servicii te costă 20 de euro lunar iar contractul se adresează clienților noi, cu semnare pe 24 de luni.

Vodafone

Televizorul oferit cadou va fi livrat la adresa de instalare a serviciilor fixe, doar după instalarea acestora. Cu Vodafone TV Complet ai acces la 204 de canale TV, plus opțiunea MAXPAK inclusă cu toate canalele HBO, Cinemax și HBO Max.

Vodafone

 Abonamentul NET 500 îți oferă viteze de download de până la 500 Mbps și 25 Mbps viteză maximă de upload. Ca echipamente inclus ai cardul digital și Super Wi-Fi Box. Oferta este valabilă până pe 29 iunie.

Poți comanda pachetul de servicii de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 22-06-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu Sima