🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / GPS NAVITEL T500 3G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 4)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Salut prieteni BF.ro! :) Azi avem un sistem de navigare GPS NAVITEL T500 3G de oferit cadou prin inițiativa #RushToBFro. Recapitulăm regulamentul pentru cei care află pentru prima oară despre aceste giveaway-uri de înainte de Black Friday 2021.

Regulament concurs #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „GPS NAVITEL T500 3G”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Despre GPS NAVITEL T500 3G: Poate fi util în special dacă ești taximetrist sau șofer de cursă lungă, asta deoarece nu e indicat să folosești telefonul propriu pe timp îndelungat pe post de sistem de navigare.

De ce? Pentru că contribuie serios la uzura bateriei și mai ales a ecranului, care dacă este de tip OLED, va apărea rapid efectul de burn in. Despre acest „GPS” puteți citi un review complet aici.

E practic o tabletă cu Android și 3G, care are preinstalat softul de navidare a celor de la Navitel, care poate fi folosit și offline, evident. Avantajul este că descărcarea hărților este gratuită, dispozitivul fiind unul oficial Navitel. El costă aproximatic 290 lei.

Cu astea spuse, vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

GPS NAVITEL T500 3G


Autor: Ervin