🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tableta Lenovo Tab M10 (2nd Gen), cu SIM, 10'1 inch, poate fi achiziționată la o sumă atractivă

Oferte Flanco

Dacă vă doreați o tabletă accesibilă, am găsit modelul Lenovo Tab M10 HD la doar 849 de lei azi la Flanco. Clar e cel mai bun preț din online, conform Compari.ro, iar Flanco oferă și posibilitatea achiziției în 3 sau 4 rate fără dobândă.

Noua tabletă Lenovo Tab M10 vine cu display de 10.1 inch în diagonală, tip IPS LCD. Are parte de procesor MediaTek Helio P22T, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare, deși găsim și un card MicroSD aici. Ea suportă și conectivitate 4G, fiind varianta cu SIM, are jack de 3.5 mm pentru căști, GPS, iar bateria de 5000 mAh se încarcă printr-un cablu USB-C. Camera selfie are 5 MP, fiind OK și pentru conferințe și școala online, iar în spate regăsim o cameră de 8 MP. Construcția este metalică și se simte foarte bine în mână, iar ea are și certificare TÜV Rheinland, protejând ochii utilizatorilor.

Vorbind despre o tabletă cu display generos, construcție premium și SIM, Tab M10 HD, suma de comercializare este foarte atractivă. Puteți să o comandați de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene