🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

? Ruletă rusească! ?; GIVEAWAY Mi-STERY BOX cu Bundle Xiaomi 11 Lite 5G NE + Cameră de securitate #RushToBFro (Sez1, Ep38)

GIVEAWAY ? Ruletă rusească: Bundle Xiaomi 11 Lite 5G NE + Cameră de securitate

UPDATE - TRAGEREA LA SORȚI ARE LOC PE DATA DE 21.11.2021 LA ORA 21:00

Așa cum indicam prin intermediul unui teaser din zilele trecute, venim azi cu un GIVEAWAY foarte interesant, ce implică un bundle de produse, cadou din partea XIAOMI România. Este vorba de un Mi-STERY BOX pe care îl veți putea câștiga ?.

Colegul Alex i-a făcut un unboxing pe care îl vedeți mai jos:

Hai să vedem însă regulament de concurs numit epic: Ruletă Rusească! ?

Ce va trebui să faceți e simplu! Vom pune o listă de 6 linkuri, iar cel non Mi-Home.ro, va trebui accesat.

Odată ajunși pe pagina de sub link (cea non Mi-Home.ro), va trebui să postați în secțiunea comentarii CE VĂ PLACE CEL MAI MULT LA TELEFONUL PREZENTAT ÎN VIDEO! ?

Ruletă rusească #GIVEAWAY Mi-STERY BOX:

Găsiți link-ul non Mi-Home.ro de mai sus și revendicați telefonul în comentariile paginii care se deschise! ?

Vor fi luate în considerare primele 300 de comentarii din pagina deschisă. Este important să posțteți despre CE VĂ PLACE CEL MAI MULT LA TELEFONUL PREZENTAT ÎN LIVE VIDEO!

La acest giveaway #RushToBFro poți participa chiar dacă ai mai câștigat înainte de la noi, deci nu se aplică regula de non-articipare de 30 de zile. BAFTĂ! ??

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin