🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

? Ruleta rusească RUNDA II. ▶️ REDMAGIC 6 Pro cu Snapdragon 888 5G, 128GB stocare și 12GB RAM ; #RushToBFro (Sez1, Ep35)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021) - REDMAGIC 6 Pro

UPDATE: Câștigătorul acestui concurs este comentariul cu numărul 15, contul Razec26. Felicitări! ????? S-au luat în calcul doar comentariile scrise după lansarea concursului.

Câștigătorul acestui concurs este comentariul cu numărul 15, contul Razec26. Felicitări! ????? S-au luat în calcul doar comentariile scrise după lansarea concursului.

ÎNTERGISTARE EXTRAGERE CÂȘTIGĂTOR GIVEAWAY REDMAGIC 6 PRO

Așa cum indicam printr intermediul unui teaser pe Instagram, venim acum cu un telefon cu adevărat puternic. REDMAGIC 6 Pro este un telefon de gaming cu procesor Snapdragon 888 5G, 128GB stocare și 12GB RAM. Unde să mai pun display-ul AMOLED gigant cu refresh rate de 165Hz. Are și difuzoare stereo și ventilator ?.

Colegul Alex i-a făcut un unboxing pe care îl vedeți mai jos, dar telefonul are și review pe YouTube dacă vreți să vă aprofundați în research.

Hai să vedem ănsă noul regulament de concurs! ?

Ce va trebui să faceți e simplu! Vom pune o listă de 6 linkuri, iar cel non eMAG, va trebui accesat.

Odată ajunși pe pagina de sub link (cea non eMAG), va trebui să postați în secțiunea comentarii revendicarea telefonului în orice formă doriți! ?

Ruletă rusească #GIVEAWAY REDMAGIC 6 Pro:

Găsiți linkul non eMAG de mai sus și revendicați telefonul în comentariile paginii care se deschise! ?

Vor fi luate în considerare primele 300 de comentarii din pagina deschisă. Puteți posta spre exemplu ce produs vreți să cumpărați dimineața de pe eMAG, sau să ne spuneți un banc. Important e că doar comentariile din pagina respectivă vor fi luate în considerare!

La cele 3 GIVEAWAY-uri pot participa în această noapte și cei care au câștigat deja, deci nu se aplică regula de non-articipare de 30 de zile. BAFTĂ! ??

REDMAGIC 6 Pro


Autor: Ervin