🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Apple iPhone XR în versiunea swap este acum disponibil la un preț atractiv

iPhone XR (swap), 64 GB + 3 GB RAM, extra-discount cu cod "QUICK202"

iPhone XR a fost cel mai bine vândut smartphone din lume în anul 2019 și încă este folosit de foarte mulți oameni chiar și în 2021. Îl găsiți astăzi la QuickMobile în versiune swap, cu 64 GB de stocare, la suma de 1939 lei dacă aplicați codul "QUICK202" pentru un extra-discount de 3%.

Dacă sunteți în căutarea unui terminal pentru social media și ceva light gaming, acesta poate fi alegerea potrivită. El vine cu display de 6.1 inch IPS LCD Retina, are procesor Apple A12 Bionic care face față cu brio indiferent de task-uri și va mai beneficia și de actualizări software timp de cel puțin 2 ani. Camera frontală este de 7 MP, iar în spate are o cameră principală de 12 MP care poate filma 4K și încă se descurcă de minune când vine vorba de fotografii pe Instagram și Facebook. De asemenea, bateria de 2942 mAh duce lejer o zi de utilizare, iar telefonul este și rezistent la apă și praf.

Apropo, un produs swap este un terminal nou/sigilat, dar fără accesorii în pachet. El beneficiază de garanție de 24 de luni pentru persoanele fizice.

Pontul de azi vine de la Rapha, căruia îi mulțumim, iar smartphone-ul poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene