🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Flagship-ul OnePlus 9 (8GB RAM + 128GB stocare) poate fi astăzi achiziționat pentru doar 2715 lei

Cod 3% extra-reducere - "QUICK202"

Un flagship veritabil, lansat în urmă cu doar câteva luni și-a făcut apariția la un preț surprinzător astăzi. El costă 2799 lei la QuickMobile, iar codul "QUICK202" vă o extra-reducere de 3%. Este deja cel mai bun preț din România chiar și fără reducere, conform Compari.ro.

Smartphone-ul excelează la orice capitol. Fie că vorbim despre jocuri sau task-uri complicate, procesorul Snapdragon 888 aflat la interior, alături de 8 GB de memorie RAM fac față cu brio. El are un display de 6.55 inch plat, tip Fluid AMOLED, cu refresh rate de 120Hz și certificare HDR10+. Este protejat de Gorilla Glass 5 în față, spatele este din policarbonat, iar rama din aluminiu. La capitolul cameră face senzație, având parte de calibrare de top, de la Hasselblad și un senzor principal de 48 MP. Filmează 8K la 30fps, iar camera selfie are 16 MP. Beneficiază și de difuzoare stereo, Wi-Fi 6 dual-band, NFC și o baterie de 4500 mAh care se încarcă la 65W, în doar 30 de minute.

Puteți comanda telefonul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-09-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin