🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Flip.ro îţi oferă două cadouri de Crăciun la produsele cumpărate

Oferta Flip.ro: Foloseşte codul "GIFT50" pentru extra discount 50 lei şi primeşti şi o baterie externă bonus

Flip.ro a pornit o campanie de oferte şi cadouri de Crăciun, una care implică două bonusuri. Pe de o parte veţi primi extra discount de 50 lei dacă aplicaţi codul "GIFT50" şi apoi veţi primi cadou o baterie externă la anumite produse, semnalate cu un simbol dedicat.

E vorba despre un simbol mov pe care scrie "cadou baterie externă". El apare spre exemplu şi la un telefon Samsung Galaxy S20 Ultra, vândut de Flip.ro la suma de 2799 lei. Nou nout telefonul costă de la 3770 lei în sus conform Compari.ro. Mai jos aveţi evoluţia preţului său în ultimul an:

E în stare foarte bună, se vinde deblocat, în versiunea neagră de 128 GB. Vorbim despre flagshipul Samsung din 2020, ediţia cu procesor Exynos 990, cu ecran de 120 Hz şi o cameră periscopică telephoto cu zoom optic 10X, dar şi camera principală de 108 MP.

Produsul îl găsiţi aici, iar alte oferte Flip aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu