🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Huawei P30 Pro sub 1500 lei chiar acum, telefon cu zoom optic 5X

Oferta Quickmobile

Huawei P30 Pro, telefonul care a dat startul trendului camerelor periscopice are acum un preţ de nerefuzat. Telefon flagship Huawei lansat în 2019, el încă are la bord servicii Google şi Play Store, iar acum scade sub 1500 de lei.

Quickmobile.ro îl vinde la preţul de 1486 lei, iar cu codul "QUICK202" primiţi reducere de 3%. Vorbim aici despre o variantă recondiţionată, cu 6 GB RAM la bord şi 128 GB stocare. Are ecran OLED destul de luminos, certificare IP68, încărcare rapidă şi încărcare wireless, dar şi încărcare wireless inversă. Oferă şi stabilizare optică şi optică Leica. 

Aş vrea să subliniez şi că pe parcursul ultimului an apare mereu în topurile 10 Mobilissimo pe fiecare lună, după căutările cititorilor. Se cumpara de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin