🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Motorola Moto G9 Power, cu baterie de 6000 mAh, la doar 779 de lei astăzi pe Altex

Oferte Altex

La Altex găsiți astăzi un telefon excelent când vine vorba despre autonomie. Proaspăt lansat, Motorola Moto G9 Power costă doar 779 lei și aduce un ecran IPS larg, de 6.78 inch, 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Plusează printr-un procesor Snapdragon 662, inima acestui terminal. A primit recent și recenzia colegilor noștri de la Mobilissimo.ro, trecând cu brio multe dintre testele la care a fost supus.

În spate prezintă  o cameră triplă (64 MP + 2MP Macro + 2MP Bokeh), reușind să realizeze fotografii detaliate și să redea culori bune. În față găsim și o cameră selfie de 16 MP care se descurcă excelent. E genul de telefon pe care îl cumperi dacă dorești o experiență multimedia completă, atuul său principal fiind bateria. Îl puteți comanda de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 26-02-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin