🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Noul smartphone Samsung Galaxy A52s 5G este disponibil acum în România!

Oferte evoMAG

Cel mai recent super high midrange lansat de către Samsung este Galaxy A52s. El a devenit disponibil în România recent, la evoMAG și costă 2046 lei

Ce primiți pentru această sumă? Un smartphone cu ecran luminos, Super AMOLED, de 6.5 inch în diagonală și cu rezoluție Full HD+. Are și refresh rate de 120Hz, dar și un procesor puternic, Snapdragon 778G, ca să mulțumească gamerii. Bateria este o unitate de 4500 mAh, se încarcă la 25W și vine și cu difuzoare stereo. La interior mai regăsim 6 GB de RAM și 128 GB de stocare, este rezistent la apă și praf IP67 și rulează Android 11. Camera selfie are 32 MP, iar în spate se află un setup quad cu senzor principal de 64 MP. Filmează 4K și pentru nostalgici, are și jack de 3.5 mm pentru căști.

Puteți comanda telefonul Samsung Galaxy A52s 5G de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 27-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin