🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Noul Sony Xperia 10 III este disponibil la precomandă! Cumpărătorii primesc o pereche de căști în valoare de peste 400 de lei cadou

Oferte Orange

Unul dintre cele mai noi smartphone-uri anunțate de către Sony este acum disponibil la precomandă la Orange! Este vorba despre Xperia 10 III, un terminal super-high-midrange, care costă 2144 lei (preț standard). Totodată, primiți și o perche de căști Sony WH-CH710N cu funcție pentru anularea zgomotului de fundal, cadou. Merită menționat că aceste căști se vând separat pentru sume de peste 400 de lei, conform Compari.ro.

Sony Xperia 10 III este un smartphone cu ecran OLED de 6 inch și rezoluție Full HD+. Are o cameră frontală de 8 MP, iar în spate un setup triplu cu senzor principal de 12 MP. Telefonul este rezistent la apă și praf IPX5/IP6X, iar la interior regăsim un cipset Snapdragon 690 5G tactat la 2GHz. Acestui procesor i se alătură 6GB de memorie RAM, 128GB de stocare și o baterie de 4500 mAh. Este un dispozitiv destul de compact, cântărind doar 169 de grame și măsurând doar 8.3 mm în talie. Acesta oferă și jack de 3.5 mm pentru căști, NFC și are un senzor pentru amprente integrat în butonul power. 

Telefonul este disponibil acum la precomandă, iar până pe 14 iunie este activă promoția prin care veți primi o pereche de căști Sony WH-CH710N cadou. Puteți plasa comanda aici!


Autor: Ervin