🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Reduceri de iarnă: Smartphone-uri realme cu discount acum în campaniile „Black Friday de iarnă” de la Altex și „Electro Weekend” by eMAG

realme 9 Pro, 9 Pro+, C35, dar și variante puternice precum realme GT Neo3, Neo 3T și GT2 acum cu discount!

realme este un producător care a reușit să iasă în evidența pe piața de smartphone-uri și de dispozitive AIoT în ultimii ani. Compania se află în ascensiune în mod clar, iar acum aflăm că pe plan local au loc o serie de reduceri de iarnă pentru telefoanele sale. Smartphone-urile sunt disponibile în ofertele retailerilor Altex și eMAG, cu ocazia campaniilor Black Friday de iarnă și Electro Weekend. Până pe 1 februarie și respectiv 30 ianuarie, vom avea astfel parte de reduceri exclusive pentru cele mai atractive telefoane realme.

Produs erou - realme GT2

Iese în evidența realme GT2, un flagship lansat în 2022 care a ajuns să coste doar 2099 lei acum la eMAG, deși prețul recomandat de vânzare ar fi de 2599 lei. Telefonul aduce un display AMOLED de 6.62 inch în diagonală, rezoluție Full HD+  și refresh rate de 120Hz.

Are la interior un procesor capabil, Snapdragon 888, 8 GB RAM, 128 GB de stocare, dar și o baterie de 5000 mAh care suportă alimentare rapidă la 65W. Senzorul pentru amprente este amplasat sub display, iar terminalul aduce o cameră foto cu senzor Sony de top, de 50 MP. Filmează 4K@30FPS, aduce difuzoare stereo,, NFC pentru plăti contactless și vine cu 5G și WiFi 6, pentru conexiuni rapide. 

Este o alegere bună dacă cauți un smartphone durabil, care să îți satisfacă nevoile 2-3 ani de acum înainte. A primit chiar și Android 13 recent, este excelent atât pentru fotografii pe rețelele de social media, cât și pentru gaming. Poți comanda realme GT2 de aici!

Alte smartphone-uri realme în oferta eMAG - Electro Weekend:

Smartphone-uri high midrange în oferta Black Friday de iarnă - Altex:

În plus, la Orange vei găsi smartphone-ul realme C31 la un preț avantajos și realme C35 la Vodafone, în cazul în care vrei să îți prelungești abonamentul.

Găsești smartphone-uri realme în campania Electro Weekend, aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 27-01-2023 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene