🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Huawei P40 Lite 5G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 3)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro

Când am spus o tonă de cadouri, ați crezut că glumim? :) Salut prieteni BF.ro, ne bucurăm să vă revedem pe site cu ocazia unui nou giveaway #RushToBFro! De această dată, cel care va fi cel mai rapid în comentarii, va câștiga un telefon Huawei P40 Lite 5G.

Pentru orice neînțelegere vom recapitula regulamentul acestor giveaway-uri:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Huawei P40 Lite 5G”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Poate vă întrebați de ce facem aceste giveaway-uri și ce avem noi de câștigat. :) Ei bine practic dovedim că suntem un site serios, unul care nu doar strânge comisioane din recomandările de reduceri, dar și oferă spre voi recompense. Pe de altă parte veți observa dacă deveniți vizitatori fideli (și de ce nu comunitate), că aici veți găsi mereu REDUCERI PE BUNE și că suntem rapizi, foarte rapizi cu recomandările! Pregătim și alte surprize pentru voi, nu doar cadouri, deci stați pe aproape. :)

Acum revenind la telefonul cadou, Huawei P40 Lite 5G, aflați că acesta este oferit în colaborare cu Mobilissimo.ro, site care i-a și făcut recenzia aici:

Cât despre prețul lui, Compari.ro indică valoarea de 1.299 lei (nu l-am găsit însă nicăieri pe stoc în acest moment). Aș spune că este ideal pentru cineva care nu are nevoie de serviciile Google și folosește telefonul mai mult pentru a posta pe Facebook sau Instagram (P40 Lite 5G stă bine pe parte de conectivitate și fotografie).

Cu astea spuse, vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

Huawei P40 Lite 5G


Autor: Ervin