🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung Galaxy Note 10 Plus sub 3000 lei

Ofertă Quickmobile

Phabletul cu stylus cu cea mai fistichie culoare din istoria seriei Galaxy Note e cu siguranţă Samsung Galaxy Note 10+, în versiunea argintie Aura Glow. Dar nu asta ne interesează pe noi, ci mai degrabă super oferta de la Quickmobile. Retailerul are terminalul la suma de 2951 de lei.

Dacă aplicaţi codul "QUICK202", aveţi şi o reducere extra de 3%, ducând preţul final la 2862 lei. Vorbim despre un telefon cu 12 GB RAM, 256 GB stocare şi un stylus performant, care pentru utilizatorul de rând e la fel de util ca şi cel de pe Note 20. Vine cu ecran mare, AMOLED, de 6.8 inch, dar şi certificare IP68 şi o cameră cu filmare şi mai ales stabilizare impecabilă chiar şi în 2021. Camera quad din spate se descurcă bine şi cu captura AR şi prinde nuanţele în mod satisfăcător.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-04-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin