🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung Galaxy S21 ajunge la sub 3657 de lei astăzi în varianta cu 8GB de RAM și 128GB de stocare

Oferte evoMAG

Prețul oficial recomandat pentru Galaxy S21 este de 4099 de lei. Totuși, acesta ajunge la doar 3656.99 lei astăzi pe evoMAG.Este vorba despre varianta violet, poreclit chiar "Micul Thanos" de către fanii seriei Avengers. De asemenea, este și cea mai populară nuanță. Nu vă lăsați totuși păcăliți de dimensiunile sale compacte. Are un ecran de 6.2 inch Dynamic AMOLED, noul CPU Exynos 2100 dezvoltat și optimizat de către Samsung, 8GB de memorie RAM și 128GB de stocare.

În spate prezintă o cameră triplă, regăsită și pe S21+. Poate filma 8K, face fotografii de calitate și aduce încărcare wireless, certificare IP68, conexiune 5G și difuzoare stereo. Deci dacă vă doriți un compact puternic și arătos, îl puteți comanda chiar de aici.

Îi mulțumim lui Andrei pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin