🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung Galaxy S21 primeşte o reducere atractivă la bundle-ul cu căşti Galaxy Buds Live

Cupon 15% reducere pentru Galaxy S21 cu cod "PROMO15" + căşti Buds Live

Suntem în perioada lui Black Friday, dar reducerile nu se aplică doar la retaileri şi operatori, ci şi direct la producătorii de telefoane, pe site-urile lor oficiale. Pentru început aflaţi că Samsung Galaxy S21 costă 3500 de lei pe site-ul Samsung Romania, un preţ atractiv, dar reducerea continuă.

Astfel, dacă veţi cumpăra o pereche de căşti Galaxy Buds Live se mai aplică o reducere de 15% şi poţi ajunge cu telefon + căşti la suma de 3400 de lei (cu codul "PROMO15" in cos). Oferta e disponibilă doar pentru căşti Buds Live pe alb sau Bronze, altfel nu merge codul. Telefonul vine cu ecran de 6.2 inch cu refresh rate de 120 Hz, procesor Exynos 2100 de 5 nm, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Are baterie de 4000 mAh cu încărcare la 25W, dar şi difuzoare stereo şi o cameră tripla în spate cu stabilizare optică şi filmare 8K.

Ofertă o găsiţi aici


Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu