Clicky

Magazine Black Friday

Samsung Galaxy Z Fold 2 recondiţionat, în stare foarte bună cu preţ de Black Friday

Oferta Flip.ro: Samsung Galaxy Z Fold 2 recondiţionat, deblocat, 256 GB la 3849 lei

Ofertele Flip.ro de Black Friday 2021 au făcut senzaţie, dar nici preţurile retailerului de telefoane utilizate din restul anului nu sunt rele. Azi am dat peste un Samsung Galaxy Z Fold 2, care la 3849 lei îmi sună tentant. Vorbim despre un model de culoare neagră, de 256 GB, în stare foarte bună şi deblocat. Ca idee cel mai bun pret de pe Compari este de 5848 lei pentru acest telefon, varianta la prima mana. 

Acesta este un telefon pliabil puternic, cu un procesor Snapdragon 865 încă relevant. Măsoară doar 6.9 mm în talie atunci când e deschis şi vine cu un ecran intern de 7.6 inch cu refresh rate de 120 Hz, dar şi un ecran extern Super AMOLED de 6.23 inch. Are aceeaşi cameră ca şi Galaxy Z Fold 3 în spate, deci nu pierdeţi multe dacă nu luaţi modelul cel nou şi mergeţi pe cel mai vechi.

Stocarea este UFS 3.1, deci perfomranta şi aveţi şi 12 GB RAM. Are stabilizare optică, difuzoare stereo tunate de AKG şi split screen cu 3 ferestre pentru multitasking, dar şi celebrul Flex Mode. Cu puţin noroc primiţi şi One UI 4.0 cu Android 12 până la final de an.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-11-2021. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu Iorga