🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smartphone-ul OnePlus Nord N100 costă acum 599 lei și vine cu o pereche de căști wireless cadou (ofertă valabilă doar AZI 18 iunie)

Oferte Altex

În căutarea de oferte am descoperit astăzi un super pachet pe Altex. În zona de pe site dedicată reducerilor flash am dat peste smartphone-ul OnePlus Nord N100 care apare listat la prețul de doar 599 lei și asta nu este tot, pentru că la pachet primești cadou o pereche de căști wireless OnePlus Bullets Wireless Z. Telefonul are ecran HD+ de 6.52 inch, procesor Snapdragon, difuzoare stereo, cameră foto triplă în spate și baterie generoasă de 5000 mAh. Bonusul sub forma căștilor wireless este clar binevenit și apropo, prețul de 599 lei este cel mai bun din România după cum ne confirmă și platforma compari.ro. Oferta este valabilă DOAR AZI 18 iunie și poate fi găsită aici

OnePlus

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin