🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

SUPER PREȚ pentru cardul microSD HAMA de 256 GB - doar 70 lei astăzi pe Altex

Card microSD HAMA 256 GB astăzi la doar 70 lei pe Altex

Dacă printr-o minune încă mai dețineți un smartphone cu slot microSD, atunci oferta de astăzi cu siguranță vă va surâde. Prin intermediul unui pont aflăm că Altex are la vânzare un card microSD HAMA de 256 GB la doar 70 de lei și nu ezit să numesc acest produs drept un chilipir pentru cei care au în plan să-și extindă stocarea. 

microSD HAMA

Cardul are clasa 10 UHS-I, 80MBs și vine și cu un adaptor SD pentru a copia rapid conținutul pe un laptop sau PC. De asemenea, trebuie să știți că acesta este cel mai mic preț actual pentru card, ba chiar cel mai mic de până acum, după cum confirmă platforma compari.ro.

card

Alți retaileri comercializează cardul în prezent pentru sume de 265 lei (Cel.ro), sau chiar 287 lei (evoMAG). Este o super ofertă și ar trebui să profitați pentru că stocul se va epuiza rapid. 

Cardul poate fi comandat de aici

Mulțumim pentru pont lui Nicolae Minga! 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 13-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu