🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Telefon de gaming ASUS ROG Phone 5 (16 GB RAM + 256 GB stocare) la reducere

Cod 3% extra-reducere - "QUICK202"

Asus deține în portofoliul unul dintre cele mai apreciate și populare smartphone-uri de gaming. E vorba despre ROG Phone 5 care poate fi acum achiziționat pentru 3699 lei de la QuickMobile. Totuși, dacă aplicați codul QUICK202 primiți și 3% extra-reducere. Chiar și făra discount, tot este cel mai bun preț de comercializare, conform Compari.ro.

Atenție, vorbim despre varianta cu 16 GB RAM și 256 GB de stocare. Telefonul are un display de 6.78 inch în diagonală cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. Este foarte luminos, iar pentru o experiență cât mai bună și imersivă în gaming, camera selfie nu a fost integrată într-un decupaj. Este construit din materiale premium, are procesor Snapdragon 888 la interior și este protejat Corning Gorilla Glass Victus atât în față, câț și în spate. În spate se află un setup de camere cu senzor principal de 64 MP, iar telefonul filmează 8K. Are NFC, jack de 3.5 mm pentru căști și lumini RGB în spate. Apropo, bateria de 6000 mAh vă va permite să jucați jocuri ore în șir.

Puteți comanda telefonul de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 31-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin