🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Telefon mobil pentru seniori cu butoane mari și funcție SOS la 99 de lei (+ cadou)

Oferte evoMAG

Dacă căutați un telefon pentru o persoană în vârstă, cu butoane mari și funcție SOS, MaxCom Comfort MM426 costă 99 de lei la evoMAG. Primiți în această sumă și o cartelă SIM de la Orange, cu 6 euro credit. Nu este cel mai bun preț conform Compari.ro, însă pentru doar câțiva lei în plus primiți și o cartelă SIM. 

Mi-a atras atenția acest produs întrucât are multe recenzii pozitive. Având buton SOS, este foarte util în special pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități. El are display de 1.77 inch în diagonală, are funcție de alarmă, lanternă și poate salva până la 300 de numere de telefon. Are și slot MicroSD și funcționează în benzi GSM 2G 900 / 1800 MHz. Bateria de 600 mAh asigură până la 240 de ore de funcționare în regim single-SIM și 120 de ore de funcționare în regim dual-SIM.

Dacă nu aveți nevoie de cartelă, există și două resigilate la aproximativ 80 de lei. Puteți comanda smartphone-ul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 25-09-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin