🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

vivo X60 Pro (12 GB RAM + 256 GB stocare) are parte de o reducere de 300 de lei astăzi

Oferte Geekmall

vivo a debutat în România în urmă cu câteva luni. Oferă în prezent câteva modele midrange pe plan local, dar și flagship-ul și camera-phone-ul vivo X60 Pro. Conform Compari.ro, el se comercializează la prețuri destul de ridicate. Totuși, l-am găsit azi la Geekmall la prețul de 3499 lei

Ce primiți pentru această sumă? Un smartphone cu ecran AMOLED generos, de 6.56 inch în diagonală. El este certificat HDR 10+, are rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Este un panou curbat, precis, iar telefonul este protejat Gorilla Glass 6 atât în față, cât și în spate. La interior avem parte de un procesor Snapdragon 870, 12 GB de RAM, 256 GB de stocare și o baterie de 4200 mAh care se alimentează la 33W.

Camerele sunt totuși în lumina reflectoarelor, optica fiind realizată în colaborare cu ZEISS. vivo X60 Pro este printre singurele smartphone-uri care oferă stabilizare tip gimbal pe camera principală de 48 MP. Are și cameră telephoto, dar și ultrawide, senzorii având 13 MP. Face senzație și când vine vorba de captura selfie cu a sa cameră de 32 MP. 

Puteți comanda telefonul de aici!


Autor: Ervin