🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Xiaomi Redmi Note 9S în variantă recondiționată poate fi achiziționat pentru doar 705 lei

3% reducere folosind codul QUICK202

Cine caută un telefon midrange cu dotări bune și accesibil, poate achiziționa modelul Redmi Note 9S, de la Quickmobile, în variantă recondiționată. Acesta costă 727 lei, dar dacă aplicați codul "QUICK202", veți primi 3% extra-reducere, iar prețul ajunge la 705 lei.

Este vorba despte un telefon cu ecran de 6.67 inch în diagonală, IPS LCD, cu rezoluție Full HD+ și aspect 20:9. Acesta are la interior un procesor Snapdragon 720G, 4GB RAM și 64 GB de stocare. În plus, telefonul are și locaș pentru card. Bateria este o unitate de 5020 mAh și se încarcă la 18W. Camera selfie este decupată în ecran și are 16 MP, iar în spate telefonul oferă un setup de camere quad. Camera principală are 48 MP și este acompaniată de un senzor de 8 MP ultrawide, unul de 5 MP Macro și unul de 2 MP Bokeh. În plus, telefonul are și jack de 3.5 mm pentru căști și scanner de amprente lateral.

Puteți comanda telefonul Redmi Note 9S de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 12-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin