🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

ALERTĂ PREȚ BUN! Display profesional Samsung 65" LH65QMRABGCXEN cu discount atractiv

Samsung 65" LH65QMRABGCXEN, VA LED, 65 inch, doar 5.599 lei

Display-urile business sunt la mare căutare în zilele noastre, mai ales dacă ai o afacere mică și vrei să afișezi diverse informații utile pentru clienți. Găsiți azi modelul de 65 inch Samsung LH65QMRABGCXEN la suma de 5.599 lei la evoMAG și atenție, este vorba despre un discount de 47% din cel mai mic preț afișat pe Compari.ro în ultimele luni. 

Cel mai interesant e că nu ești limitat la afișarea unui anumit tip de conținut. Acest model rulează Tizen OS, are WiFi, iar conținutul poate fi transmis direct de pe smartphone. Totuși, avem aici două porturi HDMI, Display Port, mufă 3.5 mm și două porturi USB 2.0. Cu o mică investiție într-un media player și un sistem audio profesional îl poți transforma practic într-un Smart TV. Se montează pe perete simplu, prin intermediul unui suport VESA 400 x 400.

Găsiți display-ul aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 17-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene