🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

ALERTĂ PREȚ BUN: Xiaomi Mi TV P1 cu diagonală de 139 cm și rezoluție 4K acum cu 400 lei reducere!

Televizorul Xiaomi Mi TV P1 de 139 cm azi la doar 2399,99 lei

Xiaomi și-a adus în acest an și televizoarele pe piața din România, un exemplu fiind modelul Mi TV P1 de 139 cm și cu rezoluție 4K, respectiv Android TV la bord. Acest dispozitiv primește acum pe final o reducere binevenită care îl transformă într-o opțiune foarte interesantă de luat în calcul pentru cei care își doresc o diagonală pe măsură.

Xiaomi TV

La 139 cm este un televizor ideal pentru un living mare de apartament, iar produsul pune la bătaie și funcționalități extra precum controlul hands-free folosind asistentul vocal Google Asisstant. TV are microfoane integrate și vei putea da comenzi vocale fără a apăsa butonul dedicat de pe telecomandă.

Xiaomi TV

Cei de la Mobilissimo chiar au testat acest televizor luna trecută și este un material numai bun de citit dacă vreți să știți ce rezervă dispozitivul. Dacă în noiembrie costa pe la 2700 de lei, azi Mi-Home.ro îl vinde pentru 2399,99 lei, cel mai bun preț de până acum, confirmat și de către platforma compari.ro.

Poate fi comandat de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 17-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu