🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Cel mai ieftin televizor OLED 4K din România: LG 48A13LA, 122 cm

Oferta Altex

LG 48A13LA are toate sansele sa fie cel mai ieftin televizor OLED din România, mai ales prin oferta celor de la Altex. Costa doar 3499 lei si vine cu diagonala de 122 cm, rezolutie 4K si suport HDR. 

Vine cu procesor Alpha 7 AI 4K de generatie a patra, ThinQ AI, dar si pixeli auto iluminati. Are volum al culorilor de 100% si poate reda 100% din spectrul DCI-P3 intr-un spatiu de culoare 3D, care acopera toata gama de luminatna a televizorului. Astfel toate culorile raman vii si realiste. Vine cu Dolby Vision IQ si Dolby Atmos, suport HDR 10 Pro, dar si difuzoare de 20W la bord, unele directonate in jos.

Ruleaza un webOS intuitiv si apreciat de public, are interfata CI+ 1.4 si porturi HDMI 2.0. Vine cu 1 HDMI in spate (eARC) si 2 HDMI-uri lateral, plus 2 porturi USB laterale. Are si conector LAN, iesire casti, WiFi ac, SPDIF, Bluetooth 5.0 si intrare RF. Recenziile arata ca negrul este profund si ca albul e pur. Magic Remote este de asemenea un plus.

Găsiţi produsul aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu